Hotya Hajni

Kreatív író, műfordító, tanár, tréner, coach. Gyakorlatias idealistának vallom magam. Álmodozom, segítek, inspirálok. Boldog ember vagyok. Megvalósítottam a gyermekkori álmaimat: tanár és élménypedagógiai tréner lettem, könyvfordításaim és társasjátékaim jelentek meg, filmeket forgattam, írtam. Egyetlen álom van még hátra.
Minél több emberhez eljutni az üzenettel: élhetünk magasabb szinten, ha tudatosan teszünk önmagunkért és egymásért nap mint nap. Ez az álom a videókon keresztül is megvalósítható. Imádok tréninget tartani. Beszélgetni. Sokszor kérdezik tőlem:
“Honnan ez a vidámság? Mit szedsz?”
A válasz: az ÉLETÖRÖM, hogy itt lehetek a Föld nevű bolygón. Ebből az életörömből szeretnék Neked átadni, kedves jövőbeli Tanítványom, a videókon keresztül.

Életöröm

Most vagy itt. Legyen műalkotás az életed.

Tréningek

Eddig mintegy 50 élménytréninget tartottam az ország egész területén. A résztvevők nagyon élvezték mindegyiket.

TÁrsasok

Imádok játszani. A Barangolás Magyarországon szerzője vagyok. A népszerű Smart Cards angol társasokat két szuper szerzőtársammal alkottam.

KönyvfordítÁSoK

Mindenféle témában fordítottam könyveket. Életem remekműve A kés a zajban. Biztosan ismered. Patrick Ness.

Tanítás

Tanítottam kicsiket és nagyokat franciára, angolra, tanulásmódszertanra. Egyetemen, cégeknél, játékműhelyben. A legnagyobb élmény mindig az számomra, ahogy a tanítvány szárnyal, fejlődik.